KARDEŞ OKUL ETKİNLİĞİ

Başakşehir Şehit Muhammed Eymen Demirci İlkokulu ile kardeş okul etkinlikleri çerçevesinde malzeme desteği sağlandı.

11.01.2023 120

11-01-202311-01-2023Başakşehir Şehit Muhammed Eymen Demirci İlkokulunun değerli öğretmenleri, okul müdürleri Sayın Erdal KARABULUT öncülüğünde Okul Aile Birliği ile el ele verip okulumuz Şehit Jandarma Teğmen Hubeyp Turan İlk ve Ortaokuluna; okul öncesinden, ilkokul, ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin eğitimi daha nitelikli devam ettirmelerine katkı sağlamak için eğitim malzemesi desteğinde bulundular. İstanbul'dan Tokat'ın Avlunlar Mevki, Ortaköy'üne uzanan bu kıymetli destek için Başakşehir Şehit Muhammed Eymen Demirci İlkokulunun değerli öğretmenlerine, Okul Aile Birliğine, okul müdürü Sayın Erdal KARABULUT'a çocuklarımız adına sonsuz teşekkürler...

Adres:
AVLUNLAR KÖYÜ ORTA MEVKİİ SAĞLIK SK. ŞEHIT JANDARMA TEĞMEN HUNEYN TURAN ORTAOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / TOKAT